Ihonhoito

Apteekkimme kosmetiikkavalikoimasta löydät laadukkaat ja turvalliset tuotteet ihonhoitoon ja kauneuteen.

| Vichy | Louis Widmer | Aco | Avène | Sebamed

 


Vichy

VichyLähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergisia eivätkä tuki ihohuokosia. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten pintakuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, jotka takaavat tuotteiden turvallisuuden. Tuotteet valmistetaan lääketeollisuudessa ja ne on testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Tuotesarjan sivuille »


WidmerLouis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen.  Tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Lähes kaikkia sarjan tuotteita valmistetaan sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina. Tuotteet valmistetaan kansainvälisiä säännöksiä noudattaen, aina ilman eläinkokeita.

Tuotesarjan sivuille »


AcoACO

Nimi ACO tulee sanasta Apotekens Composita ja tarkoittaa apteekkien omaa sekoitusta. Tämän ruotsalaisen ihonhoitoyrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kauneudenhoidon ja iho-ongelmien lisäksi myös lääke- ja intiimihygieniatuotteita.

Tuotesarjan sivuille »


AveneAvène

Tuotesarjan valmistajana toimii ranskalainen Pierre Fabre. Ihonhoitotuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène- terveyslähdeveteen, joka toimii kaikkien tuotteiden raaka-aineena. Avène- tuotteet  valmistetaan ISO 9002 laatustandardien mukaisesti. Allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on tuotteissa minimoitu.

Tuotesarjan sivuille »


FavoraFavora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Valikoimasta löytyy tuotteita sekä kasvojen että koko vartalon hoitoon. Kaikki käytetyt raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaita ja turvallisia eikä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita ole käytetty. Hoitavia aineosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille tärkeää on hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat aineosat. Favoran tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan sivuille »


SebamedSebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohtana on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros, jonka pH on 5,5. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon. Näin Sebamed hoitaa ihoa säilyttäen sen oman suojamekanismin. Sarja on kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa. Se sisältää kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kosteutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan sivuille »