Apteekkimme

Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta palveluksessanne!

Jalasjärven apteekissa palvelemme sinua avarissa ja valoisissa tiloissa uusinta tekniikkaa apuna käyttäen. Sisustuksessa on otettu huomioon niin lastenrattaiden kuin pyörätuolien kanssa liikkuvat asiakkaat. Apteekissamme tuotteet ovat selkeästi esillä ja asiantunteva henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään varmistaen lääkevalintasi onnistumisen.

Reseptintoimitus tapahtuu vuoronumerojärjestyksessä. Toimituspisteiden väliseinät varmistavat jokaiselle asiointirauhan. Reseptintoimituksessa apuna toimii Rowa-robotti, mikä edesauttaa palvelun nopeutta ja sujuvuutta sekä lisää lääketurvallisuutta. Rowa kerää reseptin mukaiset lääkkeet täysin automaattisesti, nopeasti ja luotettavasti ottaen huomioon vanhenemispäivämäärät. Lisäksi Rowa nopeuttaa tavaroiden purkua ja varastointia sekä säästää lääkkeiden varastointitilaa. Maksutapahtumat on apteekissamme keskitetty ulosmenokassalle.

Meiltä löytyy erityisosaamista myös ihonhoitoon ja kosmetiikkaan liittyen. Ihonhoidon asiantuntijat neuvovat, mikä tuote on juuri sinun ihollesi sopiva.

Apteekkimme on Kuopion ja Helsingin yliopiston hyväksymä opetusapteekki. Farmasian opiskelijoita on vuosittain apteekissamme suorittamassa opintoihin kuuluvaa harjoittelua.

Apteekkari ja henkilökunta

Apteekkarina toimii Tuija Kärkelä.

Henkilökuntaan kuuluu proviisori, farmaseutteja sekä teknistä henkilökuntaa.

Proviisori on ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, joka vastaa henkilökunnan koulutuksesta, työnjohdollisista tehtävistä, asiakaspalvelun sujuvuudesta ja laadunvalvonnasta. Proviisori toimii tarvittaessa apteekkarin sijaisena, kun apteekkari lomailee. Kaikki apteekkarit ovat koulutukseltaan proviisoreita.

Farmaseutti on alemman korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, jonka päätehtävänä on asiakaspalvelu. Lääkkeiden toimittamisen lisäksi farmaseutti kertoo lääkkeiden vaikutuksista, käytöstä, mahdollisista haittavaikutuksista ja yhteensopimattomuudesta sekä säilytyksestä. Farmaseutit pyrkivät antamaan puolueetonta ja ajanmukaista lääkeneuvontaa asiakkaan tarpeeseen pohjautuen. Mikäli asiakas kertoo sairauksistaan, niiden oireista tai lääkkeen käyttöön liittyvistä ongelmista, voidaan niihin yhdessä farmaseutin kanssa miettiä erilaisia vaihtoehtoja, lääkkeellisiä tai ei-lääkkeellisiä. Farmaseutti valmistaa myös lääkkeitä.

Tekninen henkilöstö vastaa logistiikasta, laskutuksesta sekä kassapalvelusta. Heihin lukeutuu koulutukseltaan esim. lääketyöntekijä ja merkonomi. Apteekkimme tekninen henkilöstö on erikoistunut mm. kosmetiikka-asiantuntijoiksi, mutta lääkkeiden käytössä he eivät voi asiakkaita neuvoa.

Apteekkimme koko henkilökunta kouluttautuu jatkuvasti. Täten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina ajanmukaisen tiedon lääkkeistä ja niiden käytöstä. Henkilökunnastamme löytyy myös moniin osa-alueisiin (esim. diabetes, astma, sydän) erityiskouluttautuneita henkilöitä. Kysy rohkeasti lisätietoja!