Itsehoito

Kysy itsehoitolääkkeistä

Myös ilman reseptiä saatavilla lääkkeillä, luontaistuotteilla ja rohdoksilla voi olla yllättäviä yhteisvaikutuksia reseptilääkkeiden kanssa. Ennen omatoimisen hoidon aloittamista kannattaa keskustella farmaseuttimme kanssa ja varmistaa, että hoidon voi aloittaa turvallisin mielin.

Kysy lääkkeestäsi ennen itsehoidon aloittamista

  • Miten ja milloin ja kuinka kauan käytän lääkettä?
  • Onko lääkkeellä yleisiä sivuvaikutuksia?
  • Kehen otan yhteyttä ongelmatilanteissa?
  • Onko lääkkeellä haitallisia yhteisvaikutuksia ja miten vältän ne?

Kerro myös

  • Mitä muita lääkkeitä käytät?
  • Onko sinulla ollut ongelmia lääkkeittesi käytössä?
  • Oletko raskaana tai imetätkö?
  • Onko jokin lääke aikaisemmin aiheuttanut allergisia reaktioita tai haittavaikutuksia?

 

Ihonhoito

Apteekkimme kosmetiikkavalikoimasta löydät laadukkaat ja turvalliset tuotteet ihonhoitoon ja kauneuteen.

 

Aco

Nimi ACO tulee sanasta Apotekens Composita ja tarkoittaa apteekkien omaa sekoitusta. Tämän ruotsalaisen ihonhoitoyrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kauneudenhoidon ja iho-ongelmien lisäksi myös lääke- ja intiimihygieniatuotteita.

Tuotesarjan sivuille »


Avene

Tuotesarjan valmistajana toimii ranskalainen Pierre Fabre. Ihonhoitotuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène- terveyslähdeveteen, joka toimii kaikkien tuotteiden raaka-aineena. Avène- tuotteet  valmistetaan ISO 9002 laatustandardien mukaisesti. Allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on tuotteissa minimoitu.

Tuotesarjan sivuille »


Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Valikoimasta löytyy tuotteita sekä kasvojen että koko vartalon hoitoon. Kaikki käytetyt raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaita ja turvallisia eikä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita ole käytetty. Hoitavia aineosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille tärkeää on hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat aineosat. Favoran tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan sivuille »


 

LA ROCHE-POSAY // LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE

La Roche-Posay. Herkän ihon asiantuntija.

Yli 30 vuoden tutkimuskokemuksen ja 25 patentin avulla, La Roche-Posay on noussut johtavaan asemaan herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Näiden tuotteiden koostumukset on tutkittu varmistamaan sekä siedettävyyden että turvallisuuden. Näin La Roche-Posay pystyy vastaamaan kaikkien herkkäihoisten kuluttajien tarpeisiin.

Tuotemerkin ydin on ainutlaatuinen La Roche-Posay -lähdevesi, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Veden ainutaaltuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista. La Roche-Posay tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo sekin, että tuotemerkkiä suosittelee 25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti niin naisille, miehile kuin lapsille.

Tuotesarjan sivuille »


Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen.  Tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Lähes kaikkia sarjan tuotteita valmistetaan sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina. Tuotteet valmistetaan kansainvälisiä säännöksiä noudattaen, aina ilman eläinkokeita.

Tuotesarjan sivuille »


Sebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohtana on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros, jonka pH on 5,5. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon. Näin Sebamed hoitaa ihoa säilyttäen sen oman suojamekanismin. Sarja on kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa. Se sisältää kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kosteutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan sivuille »

 


Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergisia eivätkä tuki ihohuokosia. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten pintakuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, jotka takaavat tuotteiden turvallisuuden. Tuotteet valmistetaan lääketeollisuudessa ja ne on testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Tuotesarjan sivuille »