Avainasiakkuus

Avainasiakkaaksi liittyminen on maksutonta ja avainasiakasohjelma palkitsee ostojen keskittämisen huomattavilla eduilla. Täyttämällä liittymislomakkeen apteekissamme saat pienen tarran Kela-korttiisi, jota näyttämällä varmistat etusi.

Ostohyvitysalennus heti kassalla

Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Saat senhetkisen kertymäsi mu­kaisen alennuksen (1-5%) suoraan kassalta Avainasiakaskortil­la tai Avainasiakas-tarralla kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka ei­vät ole lääkkeitä tai Kelakorvauksen piiriin kuuluvia voiteita tai täydennysravintovalmisteita. Ostohyvitysalennuksen saat vain omassa Avainapteekissa asioidessasi.

Vaihtuvia tarjouksia

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä AvainApteekit-lehdessä esitellään kuukausittain vaihtuvat Avainatarjoukset. Nämä tarjoukset saat Avainasiakaskortilla tai Avainasiakas-tarralla mistä tahansa Avainapteekista.

Lääketurvallisuus ennen kaikkea

Kaikki ostotietosi tallentuvat oman Avainapteekkisi asia­kasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Tietojärjestelmiin talletettu tieto on täysin luottamuksellista. Sen tarkoitus on parantaa lääketurvallisuutta. Asiakkailla on oikeus nähdä hänestä kertynyt tieto. Asiantunteva henkilökuntamme pyrkii aina varmistamaan sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopi­vuuden sekä ottamaan huomioon myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeallergiat ja yliherkkyydet. Reseptilääkkeiden omavastuuosuuden vuosikertymää on helppo seurata kassakuitilta.

Lisätietoja löytyy Avainapteekkien monipuolisilta kotisivuilta.

Tiliasiakkuus

Asiakasrekisteriin kuuluminen mahdollistaa tiliasiakkuuden, jolloin lääkeostot veloitetaan kerran kuussa kotiin lähetettävällä laskulla. Tarvittaessa asiakkaan laskut voidaan ohjata toiseen osoitteeseen esimerkiksi edunvalvojalle. Halutessaan asiakas voi valita myös E-laskun tai suoramaksun. Kotisairaanhoidon tai kotipalvelun kautta asioivat asiakkaat ohjataan aina tiliasiakkaiksi. Tällöin lääkkeitä hakeva hoitaja ei kuljeta asiakkaan rahoja mukana.